Karriär inom Mestergruppen

Vill du bli en del av vårt kompetenta vinnande lag och vara med på vår spännande tillväxtresa?

Mestergruppen Sverige AB är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG, BOLIST, Happy Homes och Colorama. Sammantaget är Mestergruppen marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med ca 275 butiker över hela landet och tillsammans med ca 170 butiker inom färgfackhandeln har man ett av Sveriges största butiksnät. Bolaget har en total extern butiksomsättning på ca 14 miljarder kronor.

Mestergruppen Sverige är ett servicekontor med ca 90 medarbetare placerat i Solna (Solna Gate) med nära till kommunikationer och lokalerna innehar lunchrestaurang, gym och pool. Vi tillämpar hybridarbete och vi tror på ett stort eget ansvar.  

Som stödfunktion har vi ett viktigt uppdrag att tillhandahålla relevanta produkter och tjänster till våra medlemmar/delägare, för att de i sin tur ska vara lönsamma och framgångsrika. Servicekontoret tillhandahåller ett brett utbud av tjänster och stöd inom inköp, logistik, etablering, affärssystem och digitalisering, e-handel, marknadsföring, butiksutveckling, samt certifiering för miljö- och kvalitet. Utöver servicekontoret har vi också en logistikverksamhet i Helsingborg.

Vi är en värderingsstyrd organisation som tror att med hjälp av våra värderingar kommer vi nå våra mål och uppsatta strategier. Hos oss är vi pålitliga, effektiva, uppfinningsrika och lagspelare.  

 

Så här säger några av våra kollegor om hur det är att arbeta på Mestergruppen:

- Det glädjer mig att arbeta på Mestergruppen - jag är djupt imponerad av alla kompetenta och ambitiösa kollegor där vi tillsammans arbetar som lagspelare för att nå målen. Vi är på en spännande utvecklingsresa där jag uppskattar professionaliteten och flexibiliteten som Mestergruppen erbjuder!

Tina Lindborg, Masterdataadministratör

 

- Förutom att få möjligheten att få vara en del av företagets starka driv och utveckling framåt, är det även inspirerande med en organisation som tror på mig som individ, erbjuder personlig utveckling och varierande arbetsuppgifter tillsammans med stor frihet. Får motivation och energi från företagets riktigt ”goa” människor, som med en verklig tillsammans känsla och lagspel driver företagets planer till verklighet. High five på det!

Maria Mellström, Projektledare för bland annat XL-Hjälpen

 

- Härliga kollegor, stor frihet och nya utmaningar är något av det jag gillar mest med att jobba på Mestergruppen. Varje dag blir jag glad över att gå till jobbet och känna att jag bidrar till att ta vårt företag framåt. Man känner sig alltid involverad och blir hörd.

Robin Pålsson, Teamleader Support

 

Här kan du läsa mer från våra medarbetare.

 

Mestergruppen är med sina varumärken och fria företagare i samverkan den ledande aktören inom Svensk bygghandel. Företaget präglas av ett högt medarbetarengangemang, entreprenöriell anda med tillväxt och tydliga värderingar i fokus. Mestergruppen arbetar aktivt för förändring inom viktiga områden såsom jämställdhet, mångfald och inkludering. De har under tid stärk sitt arbetsgivarvarumärke och externa kommunikation, exempelvis genom lansering av ny karriärsida och ökad aktivitet på Linkedin.