Våra medarbetare

Så här säger fler av våra kollegor om hur det är att arbeta på Mestergruppen:

 

- Att jobba på Mestergruppen är omväxlande och utvecklande, vi blickar ständigt framåt och har mycket på G, det innebär att det aldrig är tråkigt. Det som gör att jag verkligen trivs är kulturen, alla kollegor bidrar till att skapa en gemensam laganda där vi stöttar varandra över avdelningarna. Det tror jag är receptet på vår framgång.

Caroline Andersson, E-handelskoordinator 

 

- Vi har en väldigt trivsam atmosfär att jobba i, man är omgiven av trevliga och kunniga kollegor där man känner sig både sedd och hörd samtidigt som man känner att man bidrar till företagets värderingar.

Katarina Vaitsis, Redovisningsansvarig 

 

- Tack vare pålitliga, engagerande och drivna kollegor blir Mestergruppen en trivsam arbetsplats med positiv kultur. Här får jag varje dag möjligheten att ta mig an varierande och utmanande arbetsuppgifter som stimulerar mig. Tillsammans leder detta till att jag utvecklas, både personligt och yrkesmässigt.

Dachassa Gebeyehu, Inköpscontroller

 

- Vi ser inte problem utan möjligheter. Hos oss finns det mycket vilja och vi är verkligen behjälpliga, mot våra kollegor och våra medlemmar. Vi är ett entreprenöriellt prestigelöst företag med blick mot framtiden.

Michael Björling, IT-Projektledare

 

- Jag trivs och utvecklas på Mestergruppen eftersom det är entreprenörsdriven arbetsplats där innovation och kontinuerlig utveckling står fokus. Mina kollegors samlade höga kompetens gör att jag ständigt lär mig något nytt och bidrar till det lagspel som för organisationen framåt. Jag går med glädje till jobbet.

Annelie Ingemarson, Regionchef XL-BYGG

 

- Vänliga och kompetenta kollegor gör att jag går till jobbet med lätta steg varje dag. Vidare uppskattar jag att man har stora möjligheterna till att forma sin roll samt att Mestergruppen arbetar för att vara en god och hållbar aktör. Allt detta tror jag bidrar till utveckling för såväl individ som bolag.

David Mattson, Etableringsansvarig

 

- På Mestergruppen värnar vi om varandra, alla ska trivas på jobbet. Mina kollegor och våra medlemmar bidrar till att jag utvecklas och utmanas. Vi är ett tight gäng som har kul tillsammans. 

Charlotte Persson, Inköpschef